BERGFOOD

BERGFOOD

TASTE THE QUALITY OF A SPECIALIST

BIJ BERGFOOD KOESTEREN ZE NIET ALLEEN EEN LIEFDE VOOR ETEN, MAAR OOK VOOR VERHALEN. 

De prachtige verhalen achter de familiebedrijven waarmee ze samenwerken lezen als een rijk geschiedenisboek.

Natuurlijk heeft Bergfood zelf ook zo’n verhaal! Bijna veertig jaar geleden ontstaat het bedrijf uit pure liefde voor Italië, het heerlijke eten en de gepassioneerde Italianen, en tot op de dag van vandaag levert Bergfood prachtige producten en ingrediënten die je smaakpapillen betoveren.

Van pasta tot olijfolie, van truffels tot kazen en meer. Het assortiment van Bergfood is zorgvuldig samengesteld na jarenlange samenwerkingen met lokale handelspartners. De producten worden vervaardigd op basis van traditionele recepten die geworteld zijn in de rijke mediterrane cultuur.

DE WENS VAN BERGFOOD

NAUWKEURIGE EN HELDERE COMMUNICATIE, VAN LABELS TOT MARKETING

Veelzijdig als het bedrijf zelf, was Bergfood op zoek naar een veelzijdig vertaalbureau. Etiketten, ingrediëntbeschrijvingen en andere levensmiddeleninformatie vragen namelijk om speciale en veelzijdige kennis.

Soms gaat het om technische vertalingen in meerdere talen van labels of gespecialiseerde webteksten. Andere keren zijn er vertalingen nodig van teksten voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuwe productlijn, naar onder meer Frans, Duits en Engels.

Deze combinatie aan opdrachten wilde Bergfood onderbrengen bij één bureau, met korte communicatielijnen en heldere interactie, aan wie ze met een gerust hart de diverse opdrachten konden toevertrouwen.

“Als bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zijn er vele regels en wetten waar we ons aan moeten houden. Het is daarom voor ons erg belangrijk om met bedrijven samen te werken die dit letterlijk weten te vertalen en we zijn blij dat we daarin Exito hebben gevonden.”

Maarten van den Berg, Bergfood

“Regelmatig heb ik contact met Hilde en haar collega’s van Exito. Ik kan ervan uit gaan dat onze aanvragen deskundig en uitstekend, vakkundig uitgevoerd worden. De communicatie is fijn en helder, er wordt meegedacht en de vertalingen worden tiptop afgeleverd. Iedere keer weer!”
Jessica Oosterhoff, Bergfood 

Bergfood

DE WERKWIJZE

FOOD SPECIALISTS MET GEVOEL VOOR MARKETING

Er komt heel wat kijken bij internationaal etiketteren. Wet- en regelgeving voor etiketten verschillen van land tot land en het correct vertalen van productinformatie is van cruciaal belang.

Een etiket kan niet zomaar woord voor woord vertaald worden; het vereist echte inhoudelijke expertise. Gelukkig hebben we bij Exito een  vertaalteam dat bestaat uit specialisten met kennis van regelgeving, ingrediënten en de diversiteit van de voedingsindustrie.

En ook voor de promotionele teksten kon Bergfood beschikken over een team van professionals, die niet alleen kennis hebben van de voedingssector, maar ook de juiste flair hebben om de teksten aan te pakken. Hierdoor konden de vertalingen de stijl en flow van Bergfood behouden, maar wel met respect voor de cultuur van de doeltaal.

HET RESULTAAT

HELDERE TEKSTEN IN DE TAAL VAN DE DOELGROEP! 

Na een duidelijke briefing heeft Exito verschillende projecten voor Bergfood mogen uitvoeren. Met zorgvuldige aandacht voor detail en expertise hebben we de teksten voor Bergfood vertaald naar helder Duits, Frans en Engels, zowel voor de etiketten als voor de marketingteksten.

Voor de etiketteringsteksten hebben we ervoor gezorgd dat ze voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Dit betekent dat elk etiket nauwkeurig is vertaald en alle vereiste informatie bevat, zodat de producten van Bergfood voldoen aan de eisen van de markt waarin ze worden verkocht.

Wat betreft de marketingteksten, hebben we een creatieve benadering gekozen. De boodschap werd aangepast aan de doelgroep, met oog voor hun taalgebruik, cultuur en voorkeuren. Zo kreeg Bergfood marketingteksten die niet alleen accuraat zijn vertaald, maar ook passen bij hun eigen doelgroep en zo het merkimago versterken en verkoop stimuleren.
We zijn trots op het succes van deze projecten en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer te bereiken samen met Bergfood.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om zelf na te lezen? Exito redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms heb je meer nodig: foto’s, vormgeving of een contentkalender. We helpen je graag!

Bekijk dienst

MEMORIES TO KEEP

MEMORIES TO KEEP

MEMORIES TO KEEP

ONEINDIGE LIEFDE ALS AANDENKEN

Door mooie en bijzondere ontmoetingen met mensen, realiseerde Harm Rietveld van Nederlands ambachtsbedrijf Memories to keep zich dat hij iets voor hen wilde betekenen in rouwverwerking. Hij ontdekte dat mensen het prettig vinden om iets in de hand te houden en ontwikkelde de houten urn LittleWood©. In deze kleine urn zit een kleine opening waarin je een aandenken van een overledene of as kunt bewaren. Van verschillende natuurlijke materialen maakt Memories to keep prachtige producten die mensen emotionele ondersteuning bieden na verlies of afscheid.

DE WENS VAN MEMORIES TO KEEP

UITSTEKENDE VERTALINGEN DIE DE JUISTE SNAAR RAKEN

Memories to keep maakt het vasthouden van herinneringen aan dierbaren letterlijk mogelijk met goed doordachte producten die mensen troost bieden. Een onderwerp waar communicatie zeer gevoelig ligt en elke woord een emotionele lading heeft. Exito Vertaalbureau werd in 2019 gevraagd webcontent en brochureteksten te vertalen en redigeren. Later werd dit verzoek uitgebreid met het schrijven van nieuwe Nederlandse teksten. Sindsdien heeft Exito diverse projecten mogen uitvoeren, van creatieve copywriting tot de vertaling van juridische teksten als algemene voorwaarden.

“Exito staat voor meedenken, professionaliteit, betrokkenheid en heel fijn contact!!”

Harm & Karen Rietveld, oprichters Memories to keep 

DE WERKWIJZE

NATIVE SPEAKERS BRENGEN PERFECT DE NUANCE AAN

Met gevoelige onderwerpen als waar Memories to Keep mee te maken heeft komt goed gebruik van de taal zeer nauw. Denk aan zinsopbouw, terminologie en het inleven in een tekst of kennis van tradities rondom rouw in een ander land. Daarom werkt Exito alleen samen met native speakers waarvan we weten dat het thema bij ze past. Mensen die bovendien op de hoogte zijn van culturele aspecten in het land van doeltaal. Alleen op die manier bereik je mensen in een andere taal met jouw bijzondere boodschap.

HET RESULTAAT

EEN GOEDE VERTALING DIE LAAT ZIEN DAT WE DE EMOTIE BEGRIJPEN

Afgelopen jaren hebben we Memories to keep goed leren kennen. Dit heeft geleid tot een heel prettige, duurzame samenwerking. Van kleine, korte teksten tot langere juridische documenten. Het team van Exito weet precies hoe de teksten in een andere taal om te zetten zodat de klant zich hier goed bij voelt. Teksten die de boodschap van Memories to keep overbrengen en deze écht bij de klant laten binnenkomen.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om zelf na te lezen? Exito redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms heb je meer nodig: foto’s, vormgeving of een contentkalender. We helpen je graag!

Bekijk dienst

LAKA

LAKA

LAKA

EEN FIETSVERZEKERAAR ALS NOOIT TEVOREN

Laka is een compleet andere verzekeraar dan alle anderen. In plaats van vooraf hoge premies rekenen zoals traditionele verzekeraars doen, wordt bij Laka de hoogte van de maandelijkse bijdrage gebaseerd op de claims van die maand. Klanten worden door elkaar beschermd dankzij het collectief. Bovendien betalen ze nooit meer dan het vastgestelde maximumbedrag. Laka is een collectief van optimisten die op elkaar én op elkaars fiets passen.

Na het veroveren van de Engelse markt kon hét fietsland bij uitstek natuurlijk niet uitblijven. Het feit dat Nederlanders het meeste geld aan fietsen uitgeven in heel Europa was daarbij van doorslaggevend.

DE WENS VAN LAKA

UITSTEKENDE VERTALINGEN MET UITDAGENDE DEADLINE 

Eind 2021 stond Laka aan de vooravond van een nieuw avontuur in de Benelux! In de zoektocht naar een betrouwbare partner die haar vak verstaat kwam Laka op aanraden van een van onze klanten bij Exito Vertaalbureau terecht. In zeer korte tijd zijn meetings georganiseerd, offertes gemaakt, bronteksten onder de loep genomen en werden bovendien binnen een kort tijdsbestek vertalingen uitgevoerd van en naar het Nederlands, Belgisch-Frans en Engels.

“Exito heeft ons fantastisch geholpen met snelle en adequate vertalingen in meerdere talen. Naast vertalingen hebben we ook inhoudelijke en culturele input gekregen voor wat betreft de verschillende gebieden. Dank Exito! ”


Joost Klarenbeek – Operations Lead NL – Laka

LAKA
Laka

DE WERKWIJZE

HET BELANG VAN VASTE PARTNERSCHAPPEN MET NATIVE SPEAKERS

Opdrachten met korte, strakke deadlines. Juist daarin wil je uiterst efficiënt en nauwkeurig te werk gaan. Om een perfect resultaat te leveren is een netwerk van gespecialiseerde vertalers waar je op kunt bouwen cruciaal. Van zinsopbouw, terminologie en het inleven in een tekst tot het kunnen vertrouwen op signalering van fouten in de bronteksten en uiterste flexibiliteit wanneer dit nodig is. Bij Exito zijn we keer op keer blij te kunnen bouwen op onze partners. Zo kunnen we onze klanten de kwaliteit leveren waar ze blij van worden.

HET RESULTAAT

VERTALINGEN VERSTERKEN INTERNATIONALE POSITIONERING VAN LAKA

Het laatste kwartaal van 2021 én het eerste kwartaal van 2022 heeft Exito veel vertaalwerk uitgevoerd voor Laka. Zo droegen we een klein steentje bij aan de lancering van Laka in Nederland en België. Naast de customer journey, polisvoorwaarden en polisbladen, hebben we ook webcontent en de nieuwe Laka-app vertaald. Later werd dit verzoek uitgebreid met documenten als algemene voorwaarden en privacyverklaringen.

Wat tof om betrokken te zijn bij de verdere internationalisering van deze professionele en fijne club mensen met unieke visie binnen het fietslandschap!

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst

MEER WETEN? Wij bellen je terug!

HET RESULTAAT

WEBSENTIMENT & THE FLOWER FARM

Websentiment & the flower farm

WEBSENTIMENT

EEN NIEUWE WEBSITE VOOR THE FLOWER FARM

WebSentiment is een full-service internetbureau dat elk bedrijf wil laten groeien. Met meer dan 15 jaar ervaring en kennis in verschillende sectoren lossen zij online vraagstukken op. Met doordachte kennis op gebied van strategie en design werken zij aan websites, applicaties en online marketing. Het doel van WebSentiment? Impact maken!

DE WENS VAN WEBSENTIMENT

EEN UITSTEKENDE ENGELSE VERTALING VOOR THE FLOWER FARM

The Flower Farm maakt margarine waarbij palmolie vervangen wordt door een alternatief. Hiervoor wordt zeker niet ontbost omdat het van een hele andere bron komt: sheaboter. Marcel van Wing, oprichter van The Flower Farm zegt: ‘Ik heb het regenwoud nog gezien op de plaatsen waar het woud nu plantage is geworden. Deze ervaring maakt mijn motivatie om iets aan ontbossing te doen extra groot. Als de vraag naar palmolie afneemt dan hoeven er minder plantages te worden aangelegd. Voor plantages wordt regelmatig regenwoud gekapt. Dus, wanneer we minder palmolie consumeren dan wordt er minder regenwoud gekapt. Zo eenvoudig kan het zijn’.

WebSentiment heeft een responsive website voor The Flower Farm ontwikkeld. Daarnaast verzorgen zij ook online marketing (social media en advertenties) activiteiten en webcare. Omdat The Flower Farm hard groeit is ook de wens voor een Engelstalige versie van de website ontstaan.

“Exito ondersteunt ons met verschillende opdrachten. Een super professioneel bedrijf dat wij uiterst aanraden als partner in communicatie en vertalingen. Wij kijken uit naar nog veel meer succesvolle projecten met elkaar!”

 

Nigel Severing, WebSentiment

DE WERKWIJZE

NATIVE SPEAKERS MET ERVARING IN MARKETING COMMUNICATIE

Met een uitgesproken stijl die uniek, herkenbaar en heel eigen is, verovert The Flower Farm de markt. Deze stijl en het gevoel dat teweeg wordt gebracht, wordt gecreëerd door de kenmerkende lay-out en manier van schrijven. Technisch goede vertalingen waarin de klant zich herkent en de boodschap overtuigend staande blijft geven. In dit geval valt of staat zelfs de merkbeleving ermee. Trots dat WebSentiment deze taak ons Exito toevertrouwde!

In nauwe samenwerking met een team Engelse native speakers met de nodige ervaring en expertise in onder meer de FMCG-sector, heeft Exito de websitecontent verzorgd in het Engels. En natuurlijk ook advies gegevens over zaken de we tegenkwamen al inlezende op de Nederlandse site. Typo’s, zinsbouw, herhalingen. We geven altijd advies over leesbaarheid en typefouten als we die tegenkomen, als service, omdat we dat belangrijk vinden!

HET RESULTAAT

Een vertaling met behoud van boodschap en stijl

Na een duidelijke briefing, hebben we de teksten voor The Flower Farm in heldere Engelse taal opgeleverd in een aansprekende tekst met eigenheid en de beste cultural fit!

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst

COMMISSIE NORMALISATIE BAGGERCOMPONENTEN

COMMISSIE NORMALISATIE BAGGERCOMPONENTEN

COMMISSIE NORMALISATIE BAGGERCOMPONENTEN

In 2016 werd de Commissie Normalisatie Baggercomponenten (CNB) opgericht door Boskalis, DEME Group, Jan de Nul en Van Oord met als doel om baggerpersleidingen met toebehoren op technische veiligheid te controleren en waar nodig voorstellen te formuleren voor een nieuwe of aangepaste normalisatie.

De belangrijkste redenen waren:

DE WENS VAN DE CNB

HELDERE VERSLAGLEGGING, DUIDELIJKE DOCUMENTATIE

De vier deelnemende CNB-partijen vergaderden met regelmaat en waren op zoek naar een specialist die de verslaglegging en communicatie van de CNB op zich kon nemen. De commissie wilde een oplossing waarbij de commissieleden zich konden concentreren op de inhoud en zich geen zorgen hoefden te maken over een correcte, tekstuele weergave.

Een oplossing met een goede tekstschrijver, die niet schrikt van technische discussies over flenzen, ball joints of zwabberzak.

“Exito en Hilde brengen de opgedane kennis van de maritieme, bagger- en offshoresector ogenschijnlijk eenvoudig in praktijk in allerhande teksten en vertalingen. Een waardevol communicatielid van de CNB dat zich binnen de sector uitmuntend weet te bewegen. Exito beschikt bovendien over een uitgebreid netwerk van engineers, vakgenoten en vakkundige technische en maritieme vertalers.”

 

M. van Houwelingen, Voorzitter CNB, De Hoven Consultancy

DE WERKWIJZE

NOTULEREN, SCHRIJVEN EN VORMGEVEN

Exito ondersteunt sinds begin 2016 de commissie op elk gewenst tekstvlak.


Van eenduidige notulen en correspondentie tot heldere teksten op normbladen, inspectiebladen en bijbehorende documenten en handboeken in Nederlands en Engels.

Bovendien ontwierp Exito het CNB-logo voor een eenduidige uiting in alle communicatie van de vier baggeraars van de CNB.

HET RESULTAAT

DUIDELIJKE NOTULEN, NORMBLADEN EN COMMUNICATIE!

Exito werkt gestructureerd en levert een actieve bijdrage binnen de Commissie Normalisatie Baggercomponenten. De commissie kan zorgeloos vertrouwen op alle geleverde documenten van agenda’s tot notulen, brieven en rapporten van hoge kwaliteit zowel in de Nederlandse als Engelse taal.

De CNB-normen werden branchebreed geïmplementeerd en vanaf januari 2020 in de praktijk gebracht

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij tekstschrijven? Geen tijd om na te lezen? Exito redigeert en corrigeert je teksten efficiënt en snel.

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. En ook voor foto’s, vormgeving of een contentkalender staan we voor je klaar!

Bekijk dienst

BRANDPUNT MEDIA & DE KOK STAALBOUW

BRANDPUNT MEDIA & DE KOK STAALBOUW

BRANDPUNT MEDIA

EEN NIEUWE WEBSITE VOOR DE KOK STAALBOUW

Brandpunt Media is een allround creatief bureau zonder poespas en helpt je van eerste idee, via concept naar een pracht eindresultaat. Brandpunt Media is altijd op zoek naar een vernieuwende aanpak, een frisse kijk op de zaak.

De Kok Staalbouw werd in 1927 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend staalconstructiebedrijf dat wereldwijd actief is.

DE WENS VAN BRANDPUNT MEDIA

Een uitstekende Engelse vertaling voor de Kok Staalbouw

Brandpunt Media ontwikkelde de nieuwe website voor De Kok Staalbouw en was op zoek naar een betrouwbaar bureau dat van begin tot eind daarbij kon helpen. Om de internationale markt van De Kok Staalbouw van heldere, consistente en accurate informatie te voorzien, was een team met native speakers nodig met kennis van de markt.

“Bij Exito weten ze wat ze doen. Ze hebben kennis van zaken op taaltechnisch gebied, maar ook van de manier waarop vertalingen het beste en op de meest efficiënte manier technisch geïmplementeerd kunnen worden in de website.”

Pieter Goorden, Brandpunt Media
De Kok Staalbouw

DE WERKWIJZE

Een combinatie van techniek en taal

De Nederlandse teksten werden geredigeerd en de bronbestanden via WPML gedownload.

Na analyse van bestanden met speciale software, ging een team van native speakers, specialisten en copywriters aan de slag.
Dit werd gevolgd door proeflezen, correctie en eindredactie. Vervolgens werden alle teksten aan de back-end geüpload.
De Kok Staalbouw vond via Brandpunt Media in Exito een taalpartner met de benodigde kennis van taal en techniek om een stevige brug te slaan naar hun klanten en prospects.

HET RESULTAAT

Heldere, eenduidige taal

Dankzij de goed lopende teksten op de site en een prettig lezende Engelse variant van de website, vergroot De Kok Staalbouw zijn kansen om internationale klanten te informeren en aan hen te binden.

Exito Vertaalbureau leverde een vlotte vertaling, met aandacht voor de eigenheid en specifieke tone of voice van De Kok Staalbouw.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst

FRECOMA

FRECOMA

FRECOMA

VERNIEUWERS VOOR ORTHOPEDIE EN SCHOENINDUSTRIE

Frecoma is in 1978 opgericht als importeur en distributeur van thermoplastische verstevigingsmaterialen. Inmiddels is Frecoma uitgegroeid tot dé leverancier van hoogwaardige materialen voor de (orthopedische) schoenindustrie.

Het bedrijf heeft een sterke focus op de ontwikkeling unieke materialen, streeft de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen na en garandeert een assortiment dat aansluit bij de nieuwste marktontwikkelingen en trends. Durafit – een 100% ademende, thermoregulerende, lichte microfiber – is een van de innovaties van Frecoma.

DE WENS VAN FRECOMA

TEKSTEN DIE PERFECT PASSEN BIJ DE DURAFIT-SITE NIEUWE STIJL

Durafit is een innovatief materiaal voor de schoenindustrie en daarbij past een modern imago! Frecoma ontwikkelde een nieuwe website voor Durafit maar was naarstig op zoek naar een goede tekstuele invulling.

Exito werd gevraagd mee te denken over de navigatiestructuur, op basis daarvan de webteksten te schrijven en deze te vertalen in Engels en Duits. Aanvullend ontstond bij Frecoma een behoefte aan tekst en vertaling van diverse communicatiematerialen die perfect aansloten bij de nieuwe huisstijl van het merk.

“We zijn op zoek gegaan naar een team dat ons nieuwe, sterke en verfrissende beeldmerk ook tekstueel kon ondersteunen. Er was direct een klik met Exito en daardoor was het meteen duidelijk dat we de juiste partij hadden gevonden voor onze tekst- en vertaalwerkzaamheden. We zijn heel blij met het resultaat op de site, en trots op onze mooie uitgebreide brochure!”

 

Nicole Broekhoven, Communication Officer van Frecoma
Frecoma

DE WERKWIJZE

TEKSTEN SCHRIJVEN MAAR BEGINNEN MET EEN LUISTEREND OOR

In nauwe samenwerking met Nicole Broekhoven, Communication Officer van Frecoma, en de webdesigner, heeft Exito de content voor de website geschreven en geredigeerd. We schreven, checkten, koppelden heen en terug en bekeken in detail wat een tekst deed. De site is nu voorzien van tekst die helemaal past bij de rebranding van Durafit.

We mochten in dezelfde lijn diverse marketinguitingen schrijven en redigeren waaronder een brochure, teksten voor de nieuwbrief en ander begeleidend schrijven. Alle teksten zijn daarna door ons team van native speakers vertaald naar Engels en Duits.

HET RESULTAAT

TEKSTEN IN DRIE TALEN DIE PASSEN BIJ DE REBRANDING!

Op basis van een uitgebreide briefing en alle bestaande bedrijfsdocumentatie, hebben we de frisse, rebranded stijl van Durafit kunnen vertalen naar nieuwe webcontent en andere communicatiemiddelen in drie talen.

De nieuwe Durafit-site en alle andere uitingen vormen nu een passend geheel en sluiten perfect aan bij het nieuwe imago van het merk.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst

J&S TRANSPORT

J&S Transport

J&S TRANSPORT B.V.

J&S TRANSPORT B.V.

TRANSPORTEURS GESPECIALISEERD IN DROGE LADINGEN

J&S Transport is een transportbedrijf gevestigd in Raamsdonk. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten droogbevrachtingen over de Noord-Europese binnenwateren.

J&S Transport vervoert bijvoorbeeld bouwmaterialen, veevoeders, erts, klei en zand van en naar voornamelijk Noord-Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en Polen.

Met hun persoonlijke aanpak, kleine team en ruime ervaring helpen zij de klant altijd prettig verder.

DE WENS VAN J&S TRANSPORT

PERSOONLIJKE AANPAK EN GEGARANDEERDE KWALITEIT

Het bedrijf staat voor een persoonlijke aanpak. Bij elke transportaanvraag bemiddelt J&S Transport tussen klant en schipper en verzorgt alle benodigde documenten om het vervoer te kunnen realiseren. Dat kunnen bijvoorbeeld inspectiecertificaten zijn, vergunningen, verzekeringsdocumenten of contracten.

J&S wilde graag samenwerken met een vertaalbureau met juridische kennis en ervaring in de transportsector om dit soort documentatie nauwkeurig te laten vertalen. Bij dit soort vertalingen moet de brontekst exact en correct vertaald worden om geen enkel risico te lopen. Kwaliteit staat bij Exito net als bij J&S Transport altijd voorop.

”Ik heb Exito Vertaalbureau ervaren als een goed vertaalbureau. Hilde en het team hebben echt interesse in het werk en kijken met veel aandacht naar de opdrachten die ze aangeleverd krijgen om te vertalen.

En als ik nog een vraag heb, dan wordt deze altijd netjes en snel beantwoord. Niets is haar te veel, ze is vriendelijk en correct en prettig om mee samen te werken.”

 

Marjo Bink-Meulblok, J&S Transport BV

DE WERKWIJZE

OPTIMALE BRONTEKSTEN EN EEN BETROUWBARE VERTALING

Exito Vertaalbureau werkt samen met een team ervaren native speakers met juridische kennis. Door het inzetten van vertalers met expertise en kennis van de markt, zorgen we voor vertalingen waar onze opdrachtgevers 100% op kunnen vertrouwen.

Exito verzorgt voor J&S Transport vooral contractvertalingen naar het Pools. De Nederlandse documenten worden door ons team in detail gecontroleerd en eventueel aangepast op aanwijzing van onze opdrachtgever. De gecorrigeerde teksten worden geverifieerd bij de klant en na akkoord vertaald door een juridisch native speaker met kennis van terminologie en vakjargon.

We houden hierbij natuurlijk rekening met de korte doorlooptijden waar J&S Transport mee te maken heeft. We kunnen vrijwel altijd binnen de gestelde deadlines de gewenste vertalingen leveren. Regelmatig betreft het documentatie die beëdigd moet worden om als rechtsgeldig document in het buitenland te worden erkend. Exito verzorgt voor J&S Transport tevens de legalisatie en beëdiging van stukken.

HET RESULTAAT

NAUWKEURIGE CONTRACTVERTALINGEN

J&S Transport ontvangt betrouwbare, vaktechnische en correcte vertalingen van juridische documenten waar het bedrijf altijd van op aan kan. Zo kan J&S Transport haar klanten snel en deskundig van dienst zijn bij opdrachten.

Stukken worden door Exito nauwkeurig en tijdig vertaald; altijd door een juridisch vertaler met kennis van de sector en van de markt. Zo zorgen we ervoor dat de strekking en het doel van de teksten gewaarborgd zijn.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst