MEMORIES TO KEEP

MEMORIES TO KEEP

ONEINDIGE LIEFDE ALS AANDENKEN

Door mooie en bijzondere ontmoetingen met mensen, realiseerde Harm Rietveld van Nederlands ambachtsbedrijf Memories to keep zich dat hij iets voor hen wilde betekenen in rouwverwerking. Hij ontdekte dat mensen het prettig vinden om iets in de hand te houden en ontwikkelde de houten urn LittleWood©. In deze kleine urn zit een kleine opening waarin je een aandenken van een overledene of as kunt bewaren. Van verschillende natuurlijke materialen maakt Memories to keep prachtige producten die mensen emotionele ondersteuning bieden na verlies of afscheid.

DE WENS VAN MEMORIES TO KEEP

UITSTEKENDE VERTALINGEN DIE DE JUISTE SNAAR RAKEN

Memories to keep maakt het vasthouden van herinneringen aan dierbaren letterlijk mogelijk met goed doordachte producten die mensen troost bieden. Een onderwerp waar communicatie zeer gevoelig ligt en elke woord een emotionele lading heeft. Exito Vertaalbureau werd in 2019 gevraagd webcontent en brochureteksten te vertalen en redigeren. Later werd dit verzoek uitgebreid met het schrijven van nieuwe Nederlandse teksten. Sindsdien heeft Exito diverse projecten mogen uitvoeren, van creatieve copywriting tot de vertaling van juridische teksten als algemene voorwaarden.

“Exito staat voor meedenken, professionaliteit, betrokkenheid en heel fijn contact!!”

Harm & Karen Rietveld, oprichters Memories to keep 

DE WERKWIJZE

NATIVE SPEAKERS BRENGEN PERFECT DE NUANCE AAN

Met gevoelige onderwerpen als waar Memories to Keep mee te maken heeft komt goed gebruik van de taal zeer nauw. Denk aan zinsopbouw, terminologie en het inleven in een tekst of kennis van tradities rondom rouw in een ander land. Daarom werkt Exito alleen samen met native speakers waarvan we weten dat het thema bij ze past. Mensen die bovendien op de hoogte zijn van culturele aspecten in het land van doeltaal. Alleen op die manier bereik je mensen in een andere taal met jouw bijzondere boodschap.

HET RESULTAAT

EEN GOEDE VERTALING DIE LAAT ZIEN DAT WE DE EMOTIE BEGRIJPEN

Afgelopen jaren hebben we Memories to keep goed leren kennen. Dit heeft geleid tot een heel prettige, duurzame samenwerking. Van kleine, korte teksten tot langere juridische documenten. Het team van Exito weet precies hoe de teksten in een andere taal om te zetten zodat de klant zich hier goed bij voelt. Teksten die de boodschap van Memories to keep overbrengen en deze écht bij de klant laten binnenkomen.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om zelf na te lezen? Exito redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms heb je meer nodig: foto’s, vormgeving of een contentkalender. We helpen je graag!

Bekijk dienst