Overige talen

Exito staat voor succes. In heel, veel talen!

De meest gevraagde talencombinaties waarin we mogen werken? Dat zijn Spaans, Portugees, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Nederlands en de Scandinavische talen. We bieden natuurlijk niet alleen West-Europese talen aan. Dankzij ons grote netwerk aan native speakers wereldwijd, kunnen we een vertaling bezorgen in bijna elke taal. 

En als je ervoor kiest je webteksten naar de taal van je publiek te laten vertalen, bereik je daarmee een enorme nieuwe doelgroep.  

Oost-Europese talen

Voor verschillende opdrachtgevers vertalen we vaak naar het Pools, Russisch, Oekraïens, Hongaars, Ests, Kroatisch, Roemeens en Bulgaars. Dat doen we met geselecteerde vakspecialisten in het land waar de taal gesproken wordt. Van juridisch onderlegde vertalers tot plantendeskundigen, maritieme vertalers en commerciële copywriters.

Bovendien werken we met andere ISO-gecertificeerde bureaus wereldwijd samen. Zo ben je er zeker van dat jouw doelgroep taaltechnisch goed en zo gericht mogelijk wordt aangesproken én dat de juiste vaktaal of terminologie gebruikt wordt. 

Of het nu gaan om je website, brochuretekst of een officiële akte. Alle teksten en vertalingen worden bij Exito Vertaalbureau vertaald en nagelezen door moedertaalsprekers. Plus een laatste check door je projectmanager! 

Vertalingen naar Aziatische talen

Aziatische talen, teksten en vertalingen vragen om weer andere speciale aandacht dan Europese talen. De wijze waarop karakters worden weergegeven op een site, specifieke zoekmachines die in Azië meer invloed hebben dan Google en met heel eigen gebruiken en gewoonten. 

Die vertalingen laten we over aan de echte specialisten in het Japans, Koreaans, Mandarijn, Indonesisch, Thais, Tagalog of Vietnamees bijvoorbeeld. Met meer dan 24 jaar ervaring in vertalingen, hebben we ook voor Aziatische vertalingen een goed netwerk opgebouwd. 

Azië is het thuiscontinent van bijna 60% van de wereldbevolking. Met een vertaling naar een Aziatische taal kun je dus een enorme nieuwe markt aanspreken. Om succesvol zaken te doen met je nieuwe of bestaande Aziatische partners, is het slim om rekening te houden met de verschillen in taal en cultuur. De vertalers en proofreaders waar Exito mee werkt, weten dat als geen ander.

Talen van het Afrikaanse continent

Op het Afrikaanse continent kun je met veel Europese talen terecht, maar zeker niet overal en misschien ook niet altijd de beste zet om je doelgroep aan te spreken. Wist je dat hier zo’n 30% van alle talen ter wereld wordt gesproken. Dat zijn meer dan tweeduizend talen!

De talen van dit continent waar we vooral vertalingen in verzorgen zijn Arabisch en Afrikaans. Voor andere talen helpen we je graag op weg met specialisten in bijvoorbeeld Swahili, Zulu of Yoruba.

Voor wie we werken

Meer weten? We bellen je terug!

ANDERE TALEN

Chinees

Bereik de Chinese markt met specialisten die kennis hebben van taal & cultuur. Vertalingen die aansluiten bij je doel.

>>>

Portugees

Portugese vertalingen voor de Braziliaanse, Europese of Afrikaanse markt? Exito helpt je op weg!

>>>

Duits

Foutloze vertalingen nodig naar het Duits? We helpen je direct, altijd met een uitgebreide revisie.

>>>