Zo werken we bij Exito

Succes met tekst, daar staan we voor

Exito staat voor succes in het Spaans, Portugees en Papiamento. Die naam kozen we niet voor niets toen we in 1998 begonnen met Exito Vertaalbureau. Het is precies wat we willen bereiken met jouw teksten én in de manier waarop we ons werk uitvoeren.

Teksten worden altijd vertaald door ervaren native speakers, hoogopgeleide moedertaalvertalers met ruime ervaring en met kennis van een specifiek vakgebied. 

Zodat jij jouw boodschap – of die nu juridisch, commercieel of juist technisch is – goed aan je internationale relaties overbrengt. 

Onze manier van werken, volgens ISO-normen

We werken volgens ISO 17100. Dat betekent dat ons kwaliteitsmanagementsysteem en onze vertalingen voldoen aan strenge eisen.

Zo weet je zeker dat je een professionele vertaling krijgt waar je niet naar om hoeft te kijken. De ISO 17100-certificering houdt in dat we een vast proces aanhouden bij het vertalen van teksten, met tussentijdse kwaliteitschecks.

We zijn verplicht samen te werken met hoogopgeleide en ervaren vertalers die aan strenge competenties voldoen. Aan de projecten die we voor je uitvoeren werken altijd twee vertalers, native speakers, die elkaars werk controleren.

Daarna voeren we een eindcontrole uit, zodat je vertalingen lezen als originele teksten, precies zoals je ze had bedoeld.

Ons vertaalproces

Vertaalproces Exito Vertaalbureau

Duurzame samenwerking met specialisten

Exito Vertaalbureau is zeker niet het allergrootste vertaalbureau. We willen wel heel graag tot de besten behoren! Dat doen we met korte lijnen, persoonlijke aandacht en een professionele aanpak. Naar onze klanten en naar de vertalers waar we mee werken.

Kwaliteit is onze drijfveer en ons vak biedt veel interessante facetten. Zo doen we zorgvuldig onderzoek naar de specifieke terminologie of het onderwerp van documenten die we vertalen. De wensen en eisen van onze klanten staan natuurlijk altijd centraal. Zou mooi zijn als dat niet zo was! 

Exito bouwt solide relaties op en biedt je diensten van de hoogste kwaliteit, met werk dat binnen strakke deadlines wordt geleverd.

Waarom kies je voor Exito?

  • Ervaren vertalers, schrijvers en proofreaders
  • Persoonlijke aandacht – altijd – met korte lijnen en flexibiliteit 
  • We denken met je mee
  • Nauwe samenwerking met vormgevers en webbouwers 
  • ISO-certificering, altijd gericht op kwaliteit
  • Aangesloten bij brancheverenigingen voor up-to-date kennis van het vakgebied en belangrijke sectoren waarin we werken

Aangesloten bij

Meer weten? We bellen je terug!

ANDERE INFO OVER EXITO

Klantcases

Onze klanten waarderen onze combinatie van kwaliteit, betrokkenheid en snelheid. We laten ze graag aan het woord.

>>>

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, hoe ziet dat er bij Exito uit?

>>>

Het team

De kracht achter Exito Vertaalbureau is een gedreven team. Vertalers en projectmanagers met liefde voor taal.

>>>