Spoedvertalingen

Exito staat voor succes. Ook als het snel moet!

Flexibiliteit, efficiëntie en snelheid. Daar draait het vaak om en dan het liefst ook nog goed. 

Veel van onze opdrachtgevers zijn bijzonder tevreden met de gemiddelde snelheid van Exito. En daar zijn we blij om. Soms moet het echt ultrasnel. Met een spoedvertaling haal je je deadline en maak jij het verschil bij jouw klant.

Is de snelheid van je vertaling doorslaggevend? Dan denken we snel met je mee.  

Wat is een spoedvertaling?

Een goede, menselijke vertaler (met ervaring en de nodige vakkennis natuurlijk) vertaalt gemiddeld 2500 woorden per dag. Als je vertaling binnen 24 uur vertaald moet worden en je tekst meer dan 2000 woorden bevat, dan hebben we het over een spoedvertaling.

Natuurlijk is het afhankelijk van de inhoud, technische datasheets met terugkerende termen zijn nu eenmaal sneller te vertalen dan een zwaar juridisch stuk. En ook al draait het om snelheid, de kwaliteit van de vertaling mag er niet onder lijden. 

We bespreken je spoedvraag kort in detail met je en bieden je dan de beste oplossing voor jouw tekst en gevraagde levertermijn.

'Dank je wel voor jullie snelle 'same day'-service. Ik heb op tijd alle Engelstalige teksten kunnen verwerken, zodat we er beter op stonden bij de demo van onze content!'

Een spoedvertaling door Exito?

  • In-house vertalers in combinatie met een wereldwijd netwerk
  • We denken actief met je mee voor de snelste oplossing 
  • Vertaalwerk is vaak een laatste schakel, wij zorgen dat de kwaliteit van die schakel goed blijft
  • We begrijpen dat je deadline superbelangrijk is!

Meteen meer weten? Stuur ons je aanvraag en document en vermeld erbij dat het om een spoedvertaling gaat. We bellen je direct na het lezen van je bericht! Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook! 

Voor wie we werken

Meer weten? We bellen je terug!

ANDERE DIENSTEN

Beëdigde vertalingen

Wanneer heb je een beëdigde vertaling nodig? Wat is een apostille? En wat komt er nog meer bij kijken. Je leest het hier!

>>>

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om je teksten na te kijken? Exito helpt je snel, zodat jij weer verder kunt.

>>>

Tekstschrijven

Ervaren tekstschrijvers die jouw informatie snel en helder verwoorden. Jouw boodschap zoals jij hem bedoelt.

>>>