Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in

Een commerciële tekst die overtuigt. Een blogpost die blijft hangen. Een informatief artikel dat perfect is afgestemd op de doelgroep. Pakkende socialmediaposts of een duidelijk persbericht. Exito levert kraakheldere teksten die jouw informatie perfect de wereld insturen. 

Jij focust je op jouw core business, wij zorgen dat iedereen begrijpt wat je bedoelt.  

Wat kan Exito voor je tekst betekenen?

Je weet waarschijnlijk heel goed wat je wilt vertellen. Misschien ontbreekt het je aan tijd om iets op papier te zetten. Of je wordt er niet gelukkig van en het kost je energie? Maak je geen zorgen! Bij Exito zijn je teksten in goede handen.

We helpen je graag, met woord én daad! Of je nu op zoek bent naar tijdelijke support of je een lange samenwerking wilt aangaan.

Naar wat voor tekst ben je op zoek?

 • Klantcases of uitgebreide artikelen over jouw product
 • Webcontent of posts voor social media
 • Brochures, folders of leaflets
 • Persberichten
 • Blogs, uitgewerkte interviews
 • Een tekst die je zelf hebt geschreven, maar dan nét wat verder uitgewerkt, grammaticaal goed en natuurlijk zonder spelfouten

Copywriting en tekstschrijven. Wat is het verschil?

Bij Exito doen we van alles met taal. Maar wat is het verschil nu tussen copywriting en tekstschrijven? Simpel gezegd, copywriting gaat verder dan het schrijven van lekker leesbare en ‘grammaticaal correcte’ content. Soms is het juist heerlijk om met een verkeerd woord te beginnen. 

Zo kun je mensen triggeren, nieuwsgierig maken naar wat jij te bieden hebt. Of een goed gevoel laten krijgen bij jouw diensten of producten.

In copywriting trekken we met goed gekozen woorden de aandacht van jouw publiek. En zorgen dat mensen reageren! Als je dat wilt, doen we dat samen met seo-specialisten die precies die zoektermen naar boven halen, waar jouw product of dienst om vraagt.

Natuurlijk draait alles om wat jij wilt bereiken. Vooraf vragen we je dan ook het hemd van het lijf! Over personas, USP’s, tone of voice en meer! 

 

Waarom copywriters van Exito?

 • Ervaren schrijvers, copywriters, editors en proofreaders
 • Persoonlijke aandacht – altijd – met korte lijnen en flexibiliteit
 • We denken met je mee (zou een mooie boel worden als dat anders was!)
 • Nauwe samenwerking met vormgevers, seo-specialisten en webbouwers
 • Je webcontent meteen laten vertalen

Je tekst even laten redigeren?

Bijna iedereen kent het. Je schrijft een stukje tekst over jouw core business, daar waar jij goed in bent. De basis staat, maar loopt het lekker?

Soms wil je dat iemand even meekijkt. Of heb je een kleine taalvraag waar je ineens als een berg tegenop ziet. Geen probleem! 

We helpen je met redactie en correctie. Bekijk onze (Ver)taalkaart: vooraf schaf je een aantal uren aan en we helpen je snel en vlot. Je legt eenvoudig elke opdracht bij ons neer. Groot of klein, zonder offertes, snel en makkelijk. 

Succes met de puntjes op de i

Onze kracht zit hem in de korte lijnen, de persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We helpen je snel en komen onze afspraken na.  

Heldere, bondige teksten, teruggebracht tot de kern. Of juist uitgebreide, diepgaande artikelen. 

We onderhouden en vergroten onze vaardigheden met vakspecifieke cursussen op gebied van vertalen, copywriting en tekstschrijven. Zo krijgen onze klanten precies waar ze om vragen. 

Heb je hulp nodig bij het schrijven van goede content? 

Voor wie we werken

Meer weten? We bellen je terug!

OVERIGE DIENSTEN

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om je teksten na te kijken? Exito helpt je snel, zodat jij weer verder kunt.

>>>

Exito's (ver)taalkaart

Vertalen, redigeren of schrijven tegen een gereduceerd tarief, zonder offertes opvragen voor kleine opdrachten.

>>>

Vertalen

Meer dan 24 jaar aan vertaalervaring en volgens ISO-normering. Geef je vragen over vertalen gerust uit handen.

>>>