Italiaanse vertalingen

Italiaans met succes laten vertalen door Exito

Il bel paese, het prachtige land. Een aantrekkelijke bijnaam van Italië die het land en alles eromheen zeker eer aandoet, waaronder ook de taal. Italië kent vele schoonheden, waaronder bedrijvigheid op het gebied van design, de auto- en kledingindustrie. Wil je in het Italiaans met succes een van de Italiaanse doelgroepen bereiken, dan ben je bij Exito aan het juiste adres.  

Italiaans is toch niet zo’n grote taal?

Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 60 miljoen mensen in Italië en door nog zo’n 8 miljoen mensen buiten Italië. In verhouding is het aantal mensen dat buiten Italië Italiaans spreekt niet zo sterk vertegenwoordigd, wat aangeeft dat het Italiaans niet zo wijdverspreid is als bijvoorbeeld Spaans of Frans.  

Desondanks geeft dit getal wel aan dat kennis van de taal noodzakelijk is om op de juiste manier te kunnen communiceren met Italiaanse relaties. Exito beschikt wel over een wijdverspreide groep aan Italiaanse native speakers waardoor elke tekst op een correcte en betrouwbare manier zal worden afgewerkt. Bij Exito laten we niets aan toeval over. 

Lokalisatie, ken de verschillen!

Lokalisatie is een belangrijk begrip voor Exito, want wij willen eventuele misverstanden op het gebied van cultuur of taal voorkomen. Jouw wensen als klant staan voorop en samen met onze Italiaanse native speakers, zorgen we dat elke vertaling de juiste toon raakt. 

Zoek jij een Italiaans vertaalbureau dat je vooruit kan helpen? Wil je advies hoe jij je documenten het beste kunt laten vertalen? Laat ons weten wat je zoekt, dan zorgen wij voor een team dat op je wensen aansluit. 

Waarom Italiaanse vertalers van Exito?

  • Ervaren schrijvers, copywriters, editors en proofreaders
  • Persoonlijke aandacht – altijd – met korte lijnen en flexibiliteit 
  • Italiaanse specialisten met kennis in specifieke vakgebieden
  • Altijd native speakers van de Italiaanse taal
  • ISO-gecertificeerd, met dubbele controle
Italiaanse Vertalingen Exito

Italiaanse vertalingen verzorgen we voor:

Meer weten? We bellen je terug!

ANDERE TALEN

Portugees

Portugese vertalingen voor de Braziliaanse, Europese of Afrikaanse markt? Exito helpt je op weg!

>>>

Spaans

Foutloze vertalingen door native speakers van de Spaanse taal. Voor juridische, technische en marketingteksten.

>>>

Scandinavisch

Bereik de Scandinavische markt met vertalingen naar Zweeds, Deens, Noors, Fins of IJslands die aansluiten bij je doel!

>>>