Vertalen

Taal verbindt mensen

Jouw boodschap professioneel vertaald

Ben je op zoek naar een uitstekende, professionele vertaling? Eentje die klinkt alsof hij in die taal zelf geschreven is? Je bent aan het goede adres! 

Exito vertaalt al meer dan 24 jaar. We verzorgen veel technische, medische en juridische vertalingen. En we hebben een berg aan ervaring in het vertalen van teksten op het gebied van mode, marketing & communicatie en informatietechnologie.

Als je bedrijf groeit en een stap buiten de grens zet, dan is een goede vertaling van je product of dienst cruciaal. We zijn er om je te helpen met elke (ver)taalvraag. 

Van websites tot bijsluiters en jaarverslagen, van advertenties tot scheepsspecificaties of diploma.

Kwaliteitsvertalingen volgens ISO

We werken met een groot, gedegen netwerk van professionele vertalers die allemaal taalkundig zijn onderlegd. Zij beschikken over specifieke vakkennis en weten met de laatste technische mogelijkheden nog productiever en consistenter te vertalen. 

Onze ISO 17100-certificering laat zien waar Exito voor staat. We voeren onze vertaaldienst uit volgens een gecontroleerd proces, altijd gericht op verbetering en kwaliteit. Zo weet je zeker dat we alles doen voor een kwalitatief hoogstaand resultaat!

Dat geldt voor beëdigde, juridische of medische vertalingen en natuurlijk ook voor de marketingteksten, technische documenten of webcontent. Zo weet je zeker dat je boodschap goed overkomt!

ISO-certificaat

Andere diensten

Tekstschrijven

Je doelgroep overtuigen met boeiende teksten? Exito verzorgt kraakheldere teksten die jouw informatie goed de wereld insturen.

>>>

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

>>>

Full-service

Soms weet je even niet waar je moet beginnen met je communicatie. Ons team van seo-specialisten, vormgevers, webbouwers, helpt.

>>>

Voor wie we werken

Meer weten? We bellen je terug!