Franse vertalingen

Exito helpt je met Franse vertalingen

Natuurlijk wil je in de Franse taal succes bereiken met goede vertalingen. Terecht! Want de Franse taal wordt alleen al in Frankrijk door 63 miljoen mensen gesproken. Wereldwijd is het Frans de voertaal in 45 landen en gebieden en wordt gesproken door in totaal zo’n 220 miljoen mensen. Denk aan België, Canada, Zwitserland en de Franse koloniën zoals Guadeloupe en Louisiana.  

Als je ervoor kiest je webteksten naar het Frans te laten vertalen, bereik je daarmee een enorme nieuwe doelgroep.  

Iedereen spreekt een aardig woordje Frans toch?

Helaas, een woordje ‘vakantie-Frans’ is toch echt wat anders. En gaat het om opdrachten of zakelijke relaties, dan wil je plank niet misslaan.

Vooral de ‘tone of voice’ en diepgang in je tekst moeten kloppen. Laat het schrijven of vertalen van Franse teksten daarom over aan experts, native speakers die de taal en cultuur kennen omdat ze in dat land zijn opgegroeid.  

Zo weet je zeker dat jouw doelgroep taaltechnisch correct en zo gericht mogelijk wordt aangesproken én dat de juiste vaktaal of terminologie gebruikt wordt. Van webcontent, brochuretekst of officiële akte. De boodschap moet kloppen en de tekst moet overbrengen wat jij bedoelt. 

Lokalisatie, minstens zo belangrijk!

De Fransen hebben zo hun eigen gebruiken en prachtige cultuur die in hun taal naar voren komt. En wat je in het Nederlands gemakkelijk tegen iemand zegt, kan in het Frans ongepast of brutaal zijn. Als je het goed wil doen, pas je de tekst daarom altijd aan op de beoogde lezers. Exito houdt rekening met deze vorm van vertalen, ook wel lokalisatie genoemd. 

Exito Vertaalbureau werkt daarom samen met wereldwijd netwerk van Franstalige vertalers, schrijvers en proofreaders. Elk met specifieke vakkennis en specialisaties. We zijn er voor je webcontent, brochures, technische, maritieme of juridische teksten in het Frans.

Met meer dan 24 jaar ervaring als specialist in vertalingen en tekstbewerking, helpt Exito je jouw werkgebied uit te breiden met landen of regio’s waar Frans gesproken wordt. 

Waarom de Franse vertalers van Exito?

  • Ervaren Franse native vertalers, schrijvers & proofreaders
  • Vertalingen voor Frankrijk, Wallonië, Zwitserland en meer
  • Persoonlijke aandacht – altijd – met korte lijnen en flexibiliteit 
  • We bieden je een nauwe samenwerking met vormgevers en webbouwers 
  • Je Franse webcontent na plaatsing in je CMS laten checken
Franse Vertalingen Exito

Franse vertalingen verzorgen we voor:

Meer weten? We bellen je terug!

ANDERE TALEN

Portugees

Native speakers van de Portugese taal, voor de Europese, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse markt!

>>>

Engels

Foutloze Engelse vertalingen voor elke gelegenheid en regio, door native speakers met oog voor detail.

>>>

Duits

Serieuze plannen om je activiteiten uit te breiden naar Duitsland? Zorg voor een perfecte vertaling in het Duits.

>>>