Portugese vertalingen

Exito staat voor succes. Ook in Portugese vertalingen

Wist je dat Exito staat voor succes in het Portugees en Spaans? Dat is precies wat we voor je bereiken als je een document snel en goed van of naar het Portugees wilt laten vertalen. Steeds vaker krijgen we de vraag om teksten van het Nederlands naar het Portugees te vertalen of andersom. En terecht! 

De Portugese taal wordt wereldwijd door zo’n 215 miljoen mensen gesproken. Van Portugal tot Angola, van Mozambique en Kaapverdië tot Brazilië.  Als je ervoor kiest je webteksten naar het Portugees te laten vertalen, bereik je daarmee een enorme nieuwe doelgroep.  

Een beëdigde vertaling Portugees nodig?

Als je je bedrijfsactiviteiten wilt uitbreiden naar Portugeessprekende landen, heb je vaak een beëdigde vertaling nodig van je statuten, uittreksel Kamer van Koophandel of andere juridische documenten. En wat dacht je van diploma’s, een visumaanvraag of een koopovereenkomst bij de aankoop van een huis in Portugal. Alles wat je wilt weten over beëdigde vertalingen vind je hier.  

Bij Exito werken we uitsluitend met gediplomeerde Portugese vertalers en native speakers. Zo ben je er zeker van dat je doelgroep goed wordt aangesproken én dat de juiste vaktaal of terminologie gebruikt wordt. Of het nu gaan om je website, brochuretekst of een officiële akte. 

Lokalisatie in het Portugees

Elk land heeft zijn eigen gewoontenWat je in Brazilië tegen iemand zegt, kan in Portugal, Angola of Macau heel anders overkomen. Als je het goed wil doen, pas je de tekst aan op de beoogde lezers. Lokalisatie heet dat. Het gaat vaak een stap verder dan ‘alleen vertalen’. Ga je ervoor? Dan houden we daar extra rekening mee. Net als met de juiste terminologie en ‘tone of voice’ , zodat je vertaling keer op keer raak is. 

Exito Vertaalbureau beschikt over een wereldwijd netwerk met Portugeestalige vertalers, schrijvers en proofreaders. Elk met specifieke vakkennis, specialisaties en verstand van regionale verschillen. We zijn er voor je revisies, controles en redactie in het Portugees.  

Met meer dan 24 jaar ervaring als specialist in Portugese vertalingen en teksten, helpen we je bij elk vertaalproject – groot of klein! 

Waarom de Portugese vertalers van Exito?

  • Meer dan 24 jaar ervaring als beëdigd vertalers Portugees
  • Je tekst altijd vertaald en gereviseerd door native speakers
  • Persoonlijke aandacht – altijd – met korte lijnen en flexibiliteit 
  • Exito is ISO17100-gecertificeerd voor Portugese vertalingen
  • Nauwe samenwerking met vormgevers en webbouwers 
  • Van en naar alle Europese talen, dus ook voor vertalingen van Engels, Duits, Frans of Spaans naar Portugees en andersom
Portugese Vertalingen Exito

Portugese vertalingen verzorgen we voor:

Meer weten? We bellen je terug!

ANDERE TALEN

Nederlands

Een vertaling nodig naar het Nederlands? Dat doen we natuurlijk voor je, ook hier altijd met revisie en controle.

>>>

Italiaans

Serieuze plannen om je activiteiten uit te breiden naar Italië? Zorg voor een perfecte vertaling in het Italiaans.

>>>

Overige talen

Trek de wereld in. Foutloze vertalingen voor elke gelegenheid en regio, door native speakers met oog voor detail.

>>>