J&S TRANSPORT B.V.

J&S TRANSPORT B.V.

TRANSPORTEURS GESPECIALISEERD IN DROGE LADINGEN

J&S Transport is een transportbedrijf gevestigd in Raamsdonk. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten droogbevrachtingen over de Noord-Europese binnenwateren.

J&S Transport vervoert bijvoorbeeld bouwmaterialen, veevoeders, erts, klei en zand van en naar voornamelijk Noord-Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en Polen.

Met hun persoonlijke aanpak, kleine team en ruime ervaring helpen zij de klant altijd prettig verder.

DE WENS VAN J&S TRANSPORT

PERSOONLIJKE AANPAK EN GEGARANDEERDE KWALITEIT

Het bedrijf staat voor een persoonlijke aanpak. Bij elke transportaanvraag bemiddelt J&S Transport tussen klant en schipper en verzorgt alle benodigde documenten om het vervoer te kunnen realiseren. Dat kunnen bijvoorbeeld inspectiecertificaten zijn, vergunningen, verzekeringsdocumenten of contracten.

J&S wilde graag samenwerken met een vertaalbureau met juridische kennis en ervaring in de transportsector om dit soort documentatie nauwkeurig te laten vertalen. Bij dit soort vertalingen moet de brontekst exact en correct vertaald worden om geen enkel risico te lopen. Kwaliteit staat bij Exito net als bij J&S Transport altijd voorop.

”Ik heb Exito Vertaalbureau ervaren als een goed vertaalbureau. Hilde en het team hebben echt interesse in het werk en kijken met veel aandacht naar de opdrachten die ze aangeleverd krijgen om te vertalen.

En als ik nog een vraag heb, dan wordt deze altijd netjes en snel beantwoord. Niets is haar te veel, ze is vriendelijk en correct en prettig om mee samen te werken.”

 

Marjo Bink-Meulblok, J&S Transport BV

DE WERKWIJZE

OPTIMALE BRONTEKSTEN EN EEN BETROUWBARE VERTALING

Exito Vertaalbureau werkt samen met een team ervaren native speakers met juridische kennis. Door het inzetten van vertalers met expertise en kennis van de markt, zorgen we voor vertalingen waar onze opdrachtgevers 100% op kunnen vertrouwen.

Exito verzorgt voor J&S Transport vooral contractvertalingen naar het Pools. De Nederlandse documenten worden door ons team in detail gecontroleerd en eventueel aangepast op aanwijzing van onze opdrachtgever. De gecorrigeerde teksten worden geverifieerd bij de klant en na akkoord vertaald door een juridisch native speaker met kennis van terminologie en vakjargon.

We houden hierbij natuurlijk rekening met de korte doorlooptijden waar J&S Transport mee te maken heeft. We kunnen vrijwel altijd binnen de gestelde deadlines de gewenste vertalingen leveren. Regelmatig betreft het documentatie die beëdigd moet worden om als rechtsgeldig document in het buitenland te worden erkend. Exito verzorgt voor J&S Transport tevens de legalisatie en beëdiging van stukken.

HET RESULTAAT

NAUWKEURIGE CONTRACTVERTALINGEN

J&S Transport ontvangt betrouwbare, vaktechnische en correcte vertalingen van juridische documenten waar het bedrijf altijd van op aan kan. Zo kan J&S Transport haar klanten snel en deskundig van dienst zijn bij opdrachten.

Stukken worden door Exito nauwkeurig en tijdig vertaald; altijd door een juridisch vertaler met kennis van de sector en van de markt. Zo zorgen we ervoor dat de strekking en het doel van de teksten gewaarborgd zijn.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst