SPACE EXPO

Space Expo

SPACE EXPO

HÉT MUSEUM OVER RUIMTEVAART

Space Expo is een geweldig museum over ruimtevaart. Je kunt er dingen zien, doen en leren! Bovendien is Space Expo het officiële bezoekerscentrum van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA/ESTEC.

Er is bij Space Expo van alles te beleven. Zo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige melkwegstelsels. Naast de rijke historie toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart.

DE WENS VAN SPACE EXPO

MISSIE IN EN VOOR HET MUSEUM!

Net als alle andere musea, was ook Space Expo enige tijd gesloten in verband met COVID-19. Vanaf 6 juli heeft het ruimtevaartmuseum de deuren weer geopend en presenteert een unieke beleving: Missie in het Museum! Daarvoor moest vooraf wel wat gebeuren. Er werd door alle museummedewerkers hard gewerkt om te voldoen aan alle COVID-19-regelgeving en tegelijkertijd een bijzonder aantrekkelijk, nieuw aanbod voor bezoekers, jong en oud, voor te bereiden.

COVID-19-info, nieuwe algemene voorwaarden, teksten op en over het nieuwe ticketingsysteem, bijgewerkte webcontent en de prachtige reis door de ruimte moesten vlot vertaald en ondertiteld worden naar Engels, Frans en Duits.

“Wij hebben heel fijn met Exito samengewerkt. Exito is snel, accuraat en bovendien zeer taalvaardig. Het is fijn dat alle teksten serieus worden genomen. Soms werd er zelfs extra doorgevraagd over een bepaald begrip, een woord of een zin. Dat heb ik niet eerder meegemaakt bij andere vertaalbureaus. Exito is wat mij betreft echt een vertaalbureau ‘plus’!

 

Sabine Hertogh, Communicatie Space Expo
Space Expo

DE WERKWIJZE

EEN TEAM PROFESSIONALS OP LICHTSNELHEID

Exito werkt met een netwerk van ervaren native vertalers en copywriters met kennis van webcontent, ondertiteling of juist juridische vakkennis. Space Expo moest alles in het museum op korte termijn ‘coronaproof’ klaar hebben en bij sommige onderdelen van de opdracht werkten we met korte deadlines.

Omdat we eerder al opdrachten voor Space Expo mochten uitvoeren, hadden we een vast team voor het museum samengesteld. En hadden we een vraag over de “Missie in het Museum”? Dan hadden we een fijn, kort lijntje met Space Expo én met Sander Koenen voor de specifieke details.

HET RESULTAAT

MISSION ACCOMPLISHED! TUSSEN DE STERREN!

Betrouwbare, creatieve, vaktechnische en correcte vertalingen van de webcontent, algemene voorwaarden en COVID-19-informatie zodat Space Expo zich daar niet druk over hoefde te maken en verder kon met alle andere voorbereidingen.

Astronaut André Kuipers en schrijver Sander Koenen nemen je nu in meerdere talen mee op een bijzondere Missie in het Museum! Tijdens deze virtuele missie ontdek je de wereld van échte astronauten. Zo verdien jij je eigen astronautendiploma en een unieke Space Academy astronautenpatch.

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst