LAKA

LAKA

EEN FIETSVERZEKERAAR ALS NOOIT TEVOREN

Laka is een compleet andere verzekeraar dan alle anderen. In plaats van vooraf hoge premies rekenen zoals traditionele verzekeraars doen, wordt bij Laka de hoogte van de maandelijkse bijdrage gebaseerd op de claims van die maand. Klanten worden door elkaar beschermd dankzij het collectief. Bovendien betalen ze nooit meer dan het vastgestelde maximumbedrag. Laka is een collectief van optimisten die op elkaar én op elkaars fiets passen.

Na het veroveren van de Engelse markt kon hét fietsland bij uitstek natuurlijk niet uitblijven. Het feit dat Nederlanders het meeste geld aan fietsen uitgeven in heel Europa was daarbij van doorslaggevend.

DE WENS VAN LAKA

UITSTEKENDE VERTALINGEN MET UITDAGENDE DEADLINE 

Eind 2021 stond Laka aan de vooravond van een nieuw avontuur in de Benelux! In de zoektocht naar een betrouwbare partner die haar vak verstaat kwam Laka op aanraden van een van onze klanten bij Exito Vertaalbureau terecht. In zeer korte tijd zijn meetings georganiseerd, offertes gemaakt, bronteksten onder de loep genomen en werden bovendien binnen een kort tijdsbestek vertalingen uitgevoerd van en naar het Nederlands, Belgisch-Frans en Engels.

“Exito heeft ons fantastisch geholpen met snelle en adequate vertalingen in meerdere talen. Naast vertalingen hebben we ook inhoudelijke en culturele input gekregen voor wat betreft de verschillende gebieden. Dank Exito! ”


Joost Klarenbeek – Operations Lead NL – Laka

LAKA
Laka

DE WERKWIJZE

HET BELANG VAN VASTE PARTNERSCHAPPEN MET NATIVE SPEAKERS

Opdrachten met korte, strakke deadlines. Juist daarin wil je uiterst efficiënt en nauwkeurig te werk gaan. Om een perfect resultaat te leveren is een netwerk van gespecialiseerde vertalers waar je op kunt bouwen cruciaal. Van zinsopbouw, terminologie en het inleven in een tekst tot het kunnen vertrouwen op signalering van fouten in de bronteksten en uiterste flexibiliteit wanneer dit nodig is. Bij Exito zijn we keer op keer blij te kunnen bouwen op onze partners. Zo kunnen we onze klanten de kwaliteit leveren waar ze blij van worden.

HET RESULTAAT

VERTALINGEN VERSTERKEN INTERNATIONALE POSITIONERING VAN LAKA

Het laatste kwartaal van 2021 én het eerste kwartaal van 2022 heeft Exito veel vertaalwerk uitgevoerd voor Laka. Zo droegen we een klein steentje bij aan de lancering van Laka in Nederland en België. Naast de customer journey, polisvoorwaarden en polisbladen, hebben we ook webcontent en de nieuwe Laka-app vertaald. Later werd dit verzoek uitgebreid met documenten als algemene voorwaarden en privacyverklaringen.

Wat tof om betrokken te zijn bij de verdere internationalisering van deze professionele en fijne club mensen met unieke visie binnen het fietslandschap!

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij het schrijven van je tekst? Geen tijd om alles na te lezen? Exito corrigeert en redigeert efficiënt en snel je teksten!

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. Soms wil je nog wat meer met foto’s, vormgeving of een contentkalender. Ook daarbij helpen we je!

Bekijk dienst

MEER WETEN? Wij bellen je terug!

HET RESULTAAT