COMMISSIE NORMALISATIE BAGGERCOMPONENTEN

COMMISSIE NORMALISATIE BAGGERCOMPONENTEN

In 2016 werd de Commissie Normalisatie Baggercomponenten (CNB) opgericht door Boskalis, DEME Group, Jan de Nul en Van Oord met als doel om baggerpersleidingen met toebehoren op technische veiligheid te controleren en waar nodig voorstellen te formuleren voor een nieuwe of aangepaste normalisatie.

De belangrijkste redenen waren:

DE WENS VAN DE CNB

HELDERE VERSLAGLEGGING, DUIDELIJKE DOCUMENTATIE

De vier deelnemende CNB-partijen vergaderden met regelmaat en waren op zoek naar een specialist die de verslaglegging en communicatie van de CNB op zich kon nemen. De commissie wilde een oplossing waarbij de commissieleden zich konden concentreren op de inhoud en zich geen zorgen hoefden te maken over een correcte, tekstuele weergave.

Een oplossing met een goede tekstschrijver, die niet schrikt van technische discussies over flenzen, ball joints of zwabberzak.

“Exito en Hilde brengen de opgedane kennis van de maritieme, bagger- en offshoresector ogenschijnlijk eenvoudig in praktijk in allerhande teksten en vertalingen. Een waardevol communicatielid van de CNB dat zich binnen de sector uitmuntend weet te bewegen. Exito beschikt bovendien over een uitgebreid netwerk van engineers, vakgenoten en vakkundige technische en maritieme vertalers.”

 

M. van Houwelingen, Voorzitter CNB, De Hoven Consultancy

DE WERKWIJZE

NOTULEREN, SCHRIJVEN EN VORMGEVEN

Exito ondersteunt sinds begin 2016 de commissie op elk gewenst tekstvlak.


Van eenduidige notulen en correspondentie tot heldere teksten op normbladen, inspectiebladen en bijbehorende documenten en handboeken in Nederlands en Engels.

Bovendien ontwierp Exito het CNB-logo voor een eenduidige uiting in alle communicatie van de vier baggeraars van de CNB.

HET RESULTAAT

DUIDELIJKE NOTULEN, NORMBLADEN EN COMMUNICATIE!

Exito werkt gestructureerd en levert een actieve bijdrage binnen de Commissie Normalisatie Baggercomponenten. De commissie kan zorgeloos vertrouwen op alle geleverde documenten van agenda’s tot notulen, brieven en rapporten van hoge kwaliteit zowel in de Nederlandse als Engelse taal.

De CNB-normen werden branchebreed geïmplementeerd en vanaf januari 2020 in de praktijk gebracht

Meer weten? Wij bellen je terug!

Onze diensten

Correctie & redactie

Hulp nodig bij tekstschrijven? Geen tijd om na te lezen? Exito redigeert en corrigeert je teksten efficiënt en snel.

Bekijk dienst

Copywriting

We helpen je boodschap de wereld in: van blogpost die blijft hangen tot informatief artikel, perfect afgestemd op je doelgroep.

Bekijk dienst

Full-service

Exito schrijft, vertaalt en redigeert. En ook voor foto’s, vormgeving of een contentkalender staan we voor je klaar!

Bekijk dienst