Marcia Vrolijk

Projectmanager en Vertaler

Na zowel een toerisme- als een vertaalopleiding te hebben afgerond, was het voor Marcia duidelijk: ze wilde ‘iets met talen’ doen. Dit heeft ze in verschillende functies kunnen doen, maar het vertalen zelf bleef altijd een beetje op de achtergrond.

Nu kan ze zich daar drie dagen per week bij Exito volledig op richten in de talencombinaties Nederlands, Engels en Spaans. Plus een stukje projectmanagement waar ze veel ervaring in heeft. 

Haar vrije tijd besteedt ze zoveel mogelijk aan haar grootste passie: dansen. Daarnaast leeft ze zich af en toe uit op een bokspilaar en spreekt graag af met vriendinnen met een lekker drankje erbij.

Ik voel me thuis in een talige omgeving. Als taalliefhebber ben ik bovendien altijd bezig met het mooier maken van geschreven tekst. Daarnaast is efficiëntie een sleutelwoord in mijn dagelijkse werkleven. Ik ben de schakel tussen klanten en vertalers. Klantenservice vind ik dan ook erg belangrijk. Het combineren van die twee zie ik als een leuke uitdaging. Vooral wanneer ik dit kan doen in verschillende talen.

Meer weten? We bellen je terug!