EXITO VERTAALBUREAU WERKT VOLGENS AVG!

Het kan echt niemand ontgaan zijn, de Algemene Verordening Gegevensbescherming of kortweg AVG.  Deze nieuwe wet is op 25 mei 2018 van kracht geworden. 

De AVG is Europese privacywetgeving die er voor moet zorgen dat bedrijven de gegevens van hun gebruikers niet zomaar doorverkopen of voor andere doeleinden gebruiken. Wij waren dit sowieso nooit van plan en zullen dit ook nooit doen. We hebben inmiddels ook een berg vertalingen op dit gebied uitgevoerd! Naar het Engels, Spaans, Noors en Frans bij voorbeeld.

Exito Vertaalbureau hecht veel waarde aan privacy en transparantie, stel je voor dat we dat niet zouden doen. Per 15 mei 2018 hebben we een paar wijzigingen in ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden aangebracht. Met veel dank aan de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland en de Raadgevers die ons helemaal hebben bijgepraat over de AVG! In onze privacyverklaring geven we aan hoe u gebruik kunt maken van rechten ten aanzien van uw gegevens. De documenten die we vertalen bevatten vaak strikt persoonlijke informatie. We hebben technische en juridische voorzorgsmaatregelen genomen om de vertrouwelijkheid te waarborgen. Onze vertalers zijn gebonden aan strikte eisen met betrekking tot vertrouwelijkheid.

Klik en bekijk Exito’s algemene voorwaarden en de privacyverklaring.