Onze algemene voorwaarden en privacyverklaring

Als tekst- en vertaalbureau vinden we het belangrijk om duidelijkheid te bieden over onze diensten en hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens. Daarom hebben we onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring opgesteld. Natuurlijk met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming die sinds 25 mei 2018 van kracht geworden is. 

Onze Algemene Voorwaarden beschrijven onze verantwoordelijkheden en verplichtingen jegens jou als klant. Hierin staat onder andere beschreven hoe we werken, onze leveringsvoorwaarden en annuleringsbeleid.

Exito Vertaalbureau hecht veel waarde aan privacy en transparantie, stel je voor dat we dat niet zouden doen. Onze Privacyverklaring beschrijft hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens. We nemen de bescherming van je gegevens serieus en volgen de Europese privacywetgeving. Zo kun je er zeker van zijn dat je gegevens bij ons veilig zijn en alleen worden gebruikt voor de doeleinden die we uitdrukkelijk met je zijn overeengekomen.

Als je vragen hebt over onze Algemene Voorwaarden of de Privacyverklaring, neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen. Door onze diensten te gebruiken, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring. Hartelijk dank voor het vertrouwen in bedrijf!

Klik en bekijk Exito’s Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring.