Bij veiligheid op het werk gaat het vaak niet alleen om het werken met veilige en goedgekeurde middelen, veilig gedrag is net zo belangrijk. Exito heeft ruime ervaring opgebouwd als het gaat om vertalingen in de veiligheidssector. Van sprinklerinstallaties, alarmsystemen, beschermingsmiddelen tot gespecialiseerde cursussen over veilig werken.

Wil je de veiligheid voor jouw bedrijf verhogen? Een heldere voorlichting, duidelijke werkinstructies, het juiste gebruik van middelen en regelmatig onderhoud en keuring verhogen de veiligheid.

Of het nu gaat om brandbeveiliging binnen multinationals, toegangsmanagement op grote terreinen of alarmsystemen voor de zakelijke en particuliere markt: veiligheid mag niet in het geding komen

Teksten op het gebied van veiligheid en procedures bevatten tal van technische termen, waarbij een betrouwbare en exacte vertaling essentieel is. Een onduidelijke instructie of bedieningshandleiding kan leiden tot gevaarlijke situaties. Exito vertaalt gedetailleerd en nauwkeurig de essentiële informatie voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden. Daar kun je op vertrouwen.

Exito heeft een netwerk aan gespecialiseerde native vertalers die kennis en expertise hebben op hun vakgebied. Zo bieden we kwaliteit in technische, medische en maritieme vertalingen.

Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Start typing and press Enter to search