Stop smoking

ZOHEALTHY

Leefstijl & Preventie

ZoHealthy is specialist op het gebied van leefstijl en preventie en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving.

Voor een gezonde leefstijl en het voorkomen van gezondheidsklachten biedt ZoHealthy begeleiding bij stoppen met roken en overgewicht van volwassenen en kinderen. Vaak hebben mensen er al van alles aan gedaan om te stoppen met roken of om overgewicht te verliezen, maar blijkt het moeilijk om dit vol te houden. ZoHealthy Leefstijl & Preventie ondersteunt hierbij graag.

De wens van ZoHealthy

Duidelijke informatie voor de Turkse gemeenschap

Op het moment heeft bijna de helft van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht. Deze groep wordt nog steeds groter. Bij overgewicht en obesitas (ernstig overgewicht) zijn er meer gezondheidsrisico’s.

Daarnaast biedt ZoHealthy uitstekende stoppen-met-rokenbegeleiding die wordt gegeven door ervaren stopcoaches.

De leefstijlcoaches van ZoHealthy begeleiden ook groepen uit de Turkse gemeenschap en willen hen heldere, overzichtelijke en begrijpbare informatie in de eigen taal bieden.

Gewichtsbeheersing

De werkwijze

Native speakers met ervaring in gezondheidszorg

De kwaliteit van de stoppen-met-rokenbegeleiding staat bij ZoHealthy hoog in het vaandel.  Kwaliteit van dat niveau vraagt ook om teksten van hoge kwaliteit in elke taal, waaronder Turks.

In nauwe samenwerking met een team van Turkse native speakers met de nodige ervaring en expertise in onder meer gezondheidszorg, heeft Exito de brochure over leefstijlbegeleiding, informatie over stoppen met roken en een helder aanmeldformulier verzorgd in het Turks.

Het resultaat

Heldere teksten in de taal van de doelgroep!

Na een duidelijke briefing, hebben we de teksten voor ZoHealthy in heldere Turkse taal opgeleverd, direct te gebruiken voor deze specifieke doelgroep.

Een taalbarrière is een gezondheidsbarrière. ZoHealthy en Exito Vertaalbureau hebben deze voor diverse talen, en in het bijzonder het Turks, samen weten te overbruggen.

Gezond eten

We kenden Exito Vertaalbureau van eerder werk voor Zorroo. We zijn bijzonder tevreden over de prettige en open manier waarop Exito communiceert, elke keer zorgt voor goede vertalingen naar om het even welke taal en alle opdrachten snel afhandelt.”

Adriënne van den Bosch, ZoHealthy

Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Start typing and press Enter to search