staalconstructie

Brandpunt Media

Een nieuwe website voor De Kok Staalbouw

Brandpunt Media is een allround creatief bureau zonder poespas en helpt je van eerste idee, via concept naar een pracht eindresultaat. Brandpunt Media is altijd op zoek naar een vernieuwende aanpak, een frisse kijk op de zaak.

De Kok Staalbouw werd in 1927 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend staalconstructiebedrijf dat wereldwijd actief is.

De wens van Brandpunt Media

Een uitstekende Engelse vertaling voor De Kok Staalbouw

Brandpunt Media ontwikkelde de nieuwe website voor De Kok Staalbouw en was op zoek naar een betrouwbaar bureau dat van begin tot eind daarbij kon helpen.

Om de internationale markt van De Kok Staalbouw van heldere, consistente en accurate informatie te voorzien, was een team met native speakers nodig met kennis van de markt.

“Bij Exito weten ze wat ze doen. Ze hebben kennis van zaken op taaltechnisch gebied, maar ook van de manier waarop vertalingen het beste en op de meest efficiënte manier technisch geïmplementeerd kunnen worden in de website.”

Pieter Goorden, Brandpunt Media

De Kok Staalbouw
Brandpunt Media

De werkwijze

Een combinatie van techniek en taal

De Nederlandse teksten werden geredigeerd en de bronbestanden via WPML gedownload. Na analyse van alle bestanden met speciale software, ging een team van native speakers, specialisten en copywriters aan de slag.  Dit werd gevolgd door proeflezen, correctie en eindredactie en vervolgens werden alle teksten aan de back-end geüpload.

De Kok Staalbouw vond via Brandpunt Media in Exito een taalpartner met de benodigde kennis van taal en techniek om een stevige brug te slaan naar hun klanten en prospects.

Het resultaat

Heldere, eenduidige taal

Dankzij de goed lopende teksten op de site en een prettig lezende Engelse variant van de website, vergroot De Kok Staalbouw zijn kansen om internationale klanten te informeren en aan hen te binden.

Exito Vertaalbureau leverde een vlotte vertaling, met aandacht voor de eigenheid en specifieke tone of voice van De Kok Staalbouw.

“Exito werkt proactief, snel en nauwkeurig en denkt mee om zodoende het best mogelijke resultaat te kunnen realiseren. Het is fijn werken met Exito!”

Pieter Goorden, Brandpunt Media

Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Start typing and press Enter to search