Heb je een nieuwe baan in het buitenland? Plannen om te trouwen met iemand uit Zuid-Amerika? Wil je een huis kopen in het warme zuiden? Grote kans dat je een beëdigde vertaling nodig hebt.

Een beëdigde vertaling is een vertaling gemaakt en gewaarmerkt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler heeft op basis van opleiding of ervaring een professionele eed afgelegd en is bevoegd om beëdigde vertalingen te maken. Veel mensen noemen dit ook wel een officiële vertaling.

Officiële documenten zoals notariële akten, processtukken, diploma’s,  juridische adviezen, testamenten, geboorteaktes, trouwpapieren en stukken van de rechtbank zijn bij Exito in uitstekende handen.

Sinds 1 januari 2009 geldt de Wet beëdigde tolken en vertalers (Wbtv). Volgens deze wet mogen beëdigde vertalingen alleen nog worden verzorgd door vertalers die zijn opgenomen in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).

Hilde Mol-Lukkezen is beëdigd als vertaalster voor de Spaanse en Portugese taal en we beschikken over een uitgebreid netwerk van beëdigde vertalers in andere talencombinaties. Ook als het document heel snel vertaald en beëdigd moet zijn, kunnen we dit vrijwel altijd binnen de deadline voor je uitvoeren. Ook apostilles en legalisaties verzorgen we graag.

Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Start typing and press Enter to search