Werk je voor een technisch bedrijf in de maritieme sector en doe je ook zaken buiten Nederland? Dan weet je vast als geen ander dat technische vertalingen om speciale vakbekwaamheid en precisie vragen.

We werken samen met technische schrijvers en gespecialiseerde vertalers  en engineers. Vertalers dus met verstand van jouw vakgebied. Van keuringsrapport tot veiligheidsvoorschriften en aanbestedingsdocumenten.

Exito Vertaalbureau heeft een jarenlange staat van dienst opgebouwd in vertalingen voor de baggersector, maritieme constructie en scheepsbouw.

We bieden het hele plaatje en overbruggen een mogelijke taalafstand tussen jou en je buitenlandse partners of klanten. We helpen je bijvoorbeeld bij het vertalen van alle documenten voor een buitenlandse aanbesteding.

We begrijpen dat je niet alleen een goede technische vertaling nodig hebt bij het aanbieden van een tender, offerte of specificaties. We zijn er ook voor een vlotte en wervende stijl in je marketingteksten en voor uiterste precisie in je juridische documenten.

We werken al meer dan twintig jaar als specialist in maritieme vertalingen voor ondernemingen in de Nederlandse en internationale scheepsbouw- en baggersector zoals Boskalis, Damen Shipyards, Fabory, Wärtsilä, Mammoet Holding, Dredging International, Van Oord, Jan de Nul, Baggerbedrijf de Boer, J&S Transport en Novamente Shipping.

Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Start typing and press Enter to search