Informatietechnologie evolueert razendsnel. IT-teksten vragen dus zeker om uiterste precisie van de vertaler. IT-documenten bevatten een overvloed aan technische termen. Het is dan ook zaak om de teksten zo helder mogelijk te formuleren. Consistent terminologiebeheer en strakke organisatie zijn van cruciaal belang bij dit soort projecten.

Exito Vertaalbureau kan je op IT-gebied uitstekend van dienst zijn. Wij zorgen voor parate kennis door samen te werken met IT-consultants, webbouwers en grote leveranciers.

Exito gebruikt voor de vertaling van gespecialiseerde technische documentatie moderne vertaalsoftware. Voor technische vertalers wereldwijd is dit een onmisbare tool om eenvoudiger, beter en sneller te kunnen werken. Dit brengt tevens voordelen op het gebied van consistentie met zich mee, vooral als wij regelmatig opdrachten voor je uitvoeren. Vakjargon en specifieke terminologie wordt opgeslagen en bij een volgende vertaling weer ingezet. Deze werkwijze levert ook consistentie op in juridische, medische of constructievertalingen.

Exito werkt onder andere voor Strict BV, Strome BV, Dell, HP, Cisco, VMware, ZSPlus, Symantec, Webcolors en SAP.

Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Start typing and press Enter to search