Vol pit en energie het nieuwe jaar begonnen

Home / ExitoNieuws / Vol pit en energie het nieuwe jaar begonnen

Vol pit en energie het nieuwe jaar begonnen

Dat zijn we zeker! Exito Vertaalbureau heeft de laatste maanden van 2016 en de eerste van 2017 niet stilgezeten! We zijn dit jaar vol energie van start gegaan. Geen week is hetzelfde en elke dag opnieuw zetten we onze liefde voor taal in door onze klanten van goed geschreven en vertaalde teksten te voorzien.

Taal, duizelingwekkend divers!

Op 3 februari mocht ik op mijn oude middelbare school, het Sint-Oelbert Gymnasium in Oosterhout iets vertellen over talen en werken met taal aan derdejaarsleerlingen (en hun ouders) die voor hun profielkeuze staan. Best even spannend hoor, maar ook erg leuk. Van talenstudie, kiezen voor taal tot werken met taal. En meteen een uitgelezen moment om ook voor mezelf op een rijtje te zetten waar we als Exito allemaal mee bezig zijn. Ik werd zelf blij van de veelheid aan onderwerpen. Juist de diversiteit in mijn werk maakt dat mijn werkzaamheden nooit gaat vervelen.

Want wat doen we nu zoal? De ene dag verdiepen we ons in technische handleidingen, de volgende in brochures voor plantenvoedingen die mogen worden vertaald en geredigeerd naar Noors, Bulgaars, Zweeds, Sloveens en Grieks. We vertalen interne communicatie voor een grote wereldspeler op het gebied van complete lifecycle-oplossingen voor de maritieme en energiemarkt naar Engels en Nederlands. We schrijven artikelen en persberichten voor bedrijven van elk allooi, van schildersbedrijf tot sportschool.

We schrijven steeds meer!

We kwamen in contact met een paar bedrijven die echt op zoek waren naar een oplossing voor hun taal- en tekstprobleem. Omdat ze zelf geen tijd hun teksten na te kijken, twijfelden over de opbouw van hun document of er zeker van wilden zijn dat hun teksten goed waren. We bespaarden hen tijd en moeite en boden zekerheid en kwaliteit, met de juiste puntjes op de i.

Zo mogen we voor verschillende personen aan de slag met hun LinkedIn-profielen. In 2016 kregen we de opdracht alle communicatie met betrekking tot de zorgpolissen van een grote verzekeraar te vertalen. En ook dit jaar zetten we onze werkzaamheden voor hen voort. Van correspondentie, promoties tot onderdelen van hun online platform.

Eind januari kregen we de opdracht toevertrouwd de website en een serie casestudies te vertalen naar het Nederlands voor een marktleider op het gebied van temperatuurbeheersing. En we mogen onze copy-capaciteiten vrijlaten op de tekst, heerlijk!

We zijn trots! Op onze vertrouwde klanten die terug blijven komen. Van baggerbedrijf tot scheepsbouwer, van cursusaanbieder tot openbaar ministerie, van advocatenkantoor tot culinaire ondernemers. We zijn trots op onze nieuwe klanten en we doen er alles aan om te zorgen dat ook zij terug blijven komen. Voor de juiste puntjes op de i!

Recent Posts
Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Klik hier als dit niet leesbaar is. captcha txt

Voer uw zoekopdracht en druk op Enter

EV-Schrijvingen_winning_carBeveiligde_telefoon