Nadenken

Je schrijft meestal je eigen teksten, maar soms kom je er even niet uit. Of je komt erachter dat je niet alles zelf kunt. Misschien heb je nét even geen tijd, zie je door de bomen het bos niet meer of loop je tegen dingen aan die je niet 123 zelf kunt oplossen.  Met de strippenkaart van Exito bespaar je jezelf veel tijd en moeite. Je besteedt je tekstklussen lekker uit of krijgt snel antwoord op je vraag. Precies wanneer jij dat nodig hebt.

 •  Bezig met je teksten, maar twijfel je soms of ze wel goed genoeg zijn?
 •  Kosten lastige tekstklusjes je soms gewoon te veel tijd, energie of frustratie?
 •  Wil je je site verbeteren, maar wel graag meteen in 1 keer goed beginnen?

Meer tijd over je eigen werk

Wil je een tekst schrijven, maar kom je er niet uit? Kost het je te veel tijd en moeite? Door zo af en toe je lastige teksten uit te besteden, creëer je meer tijd voor de dingen waar jij zelf goed in bent.

Niet langer stoeien met je tekst.

Samen even sparren over je tekst? Heb je geen tijd om je teksten na te kijken? Je kunt altijd even bellen of mailen met een vraag over je tekst, zodat je snel weer verder kunt.

Je teksten met gemak op een hoger plan

Heb je af en toe behoefte aan een ervaren tekstschrijver, dan hebben we de perfecte oplossing voor je. Met handige tips en feedback, zodat je beste ideeën goed op papier komen.

Toptekst

Hulp bij je teksten wanneer jij dat nodig hebt!

De strippenkaart van Exito is de ideale oplossing voor je blogs, webteksten en nieuwsbrieven. Het tegoed aan uren kun je inzetten voor het schrijven, herschrijven of redigeren van je teksten. En zo kun je voordelig en vlot om hulp vragen en natuurlijk ook antwoord krijgen! Superhandig als je een vraag of klus hebt die te klein is om steeds een offerte aan te vragen.

Dit zeggen onze klanten over Exito Vertaalbureau

 • Damen Shipyards werkt reeds jaren met veel plezier samen met Exito Vertaalbureau. Exito is een vertaalbureau dat snel, kwalitatief hoog werk kan leveren en werkt met native-speakers. Wij zijn een internationaal opererende scheepwerf, waar kwaliteit, snel leveren en snel inspelen op de vraag vanuit de markt cruciaal zijn. We hebben hierdoor vaak ad-hoc vertaalopdrachten. Het is dan erg fijn als je kunt samenwerken met een bedrijf als Exito waar kwaliteit, snelheid en klantgericht denken hoog in het vaandel staan.

  Kristy Groeneveld Area Sales Americas - Damen Shipyards
 • “Wij hebben heel fijn met Exito samengewerkt. Exito is snel, accuraat en bovendien zeer taalvaardig. Het is fijn dat alle teksten serieus worden genomen. Soms werd er zelfs extra doorgevraagd over een bepaald begrip, een woord of een zin. Dat heb ik niet eerder meegemaakt bij andere vertaalbureaus. Exito is wat mij betreft echt een vertaalbureau ‘plus’!  

  Sabine Hertogh Communicatie, Space Expo
 • “Bij Exito weten ze wat ze doen. Ze hebben kennis van zaken op taaltechnisch gebied, maar ook op de manier waarop vertalingen het beste en op de meest efficiënte manier technisch geïmplementeerd kunnen worden in de website.”  

  Pieter Goorden Eigenaar Brandpunt Media
 • Omdat Exito veel kennis heeft opgedaan in de maritieme sector, is het voor Boskalis een fijne gesprekspartner die ons maritieme jargon goed weet te interpreteren. De geleverde documenten zoals agenda’s, notulen, brieven en rapporten zijn van hoge kwaliteit zowel in de Nederlandse als Engelse taal. Wij kennen Hilde Mol als proactief, breed geïnteresseerd en zeer gestructureerd, dit in combinatie met haar prettige persoonlijkheid en goede sociale vaardigheden maakt dat zij van grote waarde voor is werkgroepen CNB en OMDS.

  Huub Bierman Fleetmanager, Koninklijke Boskalis Westminster N.V.
 • Exito en Hilde brengen de opgedane kennis van de maritieme, bagger- en offshoresector ogenschijnlijk eenvoudig in praktijk in allerhande teksten en vertalingen. Een waardevol communicatielid van de CNB dat zich binnen de sector uitmuntend weet te bewegen. Exito beschikt bovendien over een uitgebreid netwerk van engineers, vakgenoten en vakkundige technische en maritieme vertalers.

  M. van Houwelingen Voorzitter Commissie Normalisatie Baggercomponenten
 • Een heel fijn contact dankzij de positieve flow die het team van Exito uitstraalt en overbrengt. Hierdoor ontstaat er een perfecte samenwerking! We zijn op zoek gegaan naar een team dat ons nieuwe, sterke en verfrissende beeldmerk ook tekstueel kon ondersteunen. Er was direct een klik met Exito en daardoor was het meteen duidelijk dat we de juiste partij hadden gevonden voor onze tekst- en vertaalwerkzaamheden. We zijn heel blij met het resultaat op de site, en trots op onze mooie uitgebreide brochure!

  Nicole Broekhoven Frecoma
 • Ik heb Exito Vertaalbureau ervaren als een goed vertaalbureau. Hilde en het team hebben echt interesse in het werk en kijken met veel aandacht naar de opdrachten die ze aangeleverd krijgen om te vertalen. En als ik nog een vraag heb, dan wordt deze altijd netjes en snel beantwoord. Niets is haar te veel, ze is vriendelijk en correct en prettig om mee samen te werken.

  Marjo Bink - Meulblok J&S Transport B.V.
 • Voor onze Nederlandse en Engelse communicatie waren wij op zoek naar een professioneel vertaalbureau met oog voor de juiste context en kennis van marketing, ervaring in de sector en zeker niet bang voor technische terminologie. Exito Vertaalbureau neemt ons werk uit handen, zorgt met succes voor uitstekende teksten,  met korte omlooptijden, waardoor we onze uitingen snel binnen en buiten Wärtsilä kunnen delen.

  Sabine Bonenkamp Manager Marketing Communications Service Units Central Europe - Wärtsilä
 • IAK Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsintermediairs van Nederland. Met ruim 85 jaar ervaring zijn wij specialist in het adviseren over en bemiddelen in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven. Tijdens een pitch met drie andere grote bureaus kwam Exito Vertaalbureau voor ons als beste uit de bus. Door hun persoonlijke en enthousiaste benadering voel je je echt klant, geen nummer. Exito vertaalt voor ons naar grote tevredenheid teksten vanuit het Nederlands naar het Engels. Door de korte lijnen wordt er persoonlijk, accuraat en snel gehandeld. Iedere vertaling wordt met de grootste zorg uitgevoerd, een aanrader voor elk vertaalwerk.  

  Jana Scholz IAK Verzekeringen B.V.

Kan ik iets voor jouw teksten betekenen?

Contact opnemen

Neem via onderstaand contactformulier direct contact met mij op.

Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Start typing and press Enter to search