Ilse Wick

Content Writer & Sales

Na haar opleiding International Tourism Management & Consultancy en een studie Commerciële Economie is Ilsebeland in de creatieve sector. Zij heeft gewerkt bij diverse reclame- & communicatiebureaus en zich uiteindelijk verdiept in consumentengedrag en het retaillandschap. Na verschillende rollen van projectmanagement tot internationale sales & new business heeft zij nu de juiste mix van studie en werk gevonden: verdieping in andere talen met focus op Marketing en Sales, en dus de groei van Exito!

Verder besteedt zij thuis veel tijd in de keuken (kookt het liefst Thais), gaat graag een rondje hardlopen, is moeder van drie meiden, komt tot rust met yoga & heeft afgelopen zomer suppen ontdekt!

Tekstschrijven en sales is een heerlijke combinatie. Je moet je klant begrijpen en echt leren kennen wil je een tekst schrijven die past. Alleen dan brengt de tekst een boodschap over zoals deze bedoeld is.

Elke keer weer vanuit een andere invalshoek. Voor een andere doelgroep, branche en daarmee met passende tone-of-voice. Dat maakt het werk zo divers en leuk!

Meer weten? We bellen je terug!