Exito’s nieuwe site

Home / ExitoNieuws / Exito’s nieuwe site

Exito’s nieuwe site

Het is gelukt! Met veel trots lanceer ik mijn nieuwe website. Het ontwikkelen ervan heeft me behoorlijk laten nadenken waar ik als bureau voor sta, wat ik goed kan en welke kant ik op wil.

Exito Vertaalbureau. Het tweede deel van de naam zegt het al. Dit bureau vertaalt, maar ik doe meer dan dat! Ik vind het heerlijk om met teksten bezig te zijn. Te zorgen dat alles goed is gespeld, een tekst lekker leest, de grammatica klopt en dat een tekst de boodschap helder overbrengt. Het is heerlijk om te lezen en te herlezen en dan nét dat ene woord te vinden dat het nog beter zegt.

Exito staat in het Spaans en Portugees voor ‘succes’!

Deze naam heb ik in 1997 gekozen als symbool voor wat ik wilde bereiken met mijn werk. Succes en dan op alle vlakken: mijn vertalingen, het schrijven van teksten, het corrigeren en redigeren van bestaande teksten. Maar ook de manier waarop ik met mijn klanten wil omgaan en met andere vertalers waarmee ik samenwerk.

Wat ik met mijn nieuwe site wil? Duidelijk maken wie ik ben, wat ik doen en wat ik kan. Ik wil graag dat bezoekers een goed beeld krijgen van Exito Vertaalbureau en wat er bij een vertaling allemaal komt kijken. Van mijn vaardigheden, mijn werkzaamheden en de manier waarop ik dat doe. Door heldere pagina’s over vertalen, redigeren en tekstschrijven. Ik wil mijn ervaringen en kennis delen en mensen nieuwsgierig maken, met blogs en interessante links.

Exito hoeft niet de allergrootste te zijn, echt álle talen te leveren. Het allerbelangrijkste voor mij is om mijn klanten goed te helpen. Van de eerste letter tot de laatste punt. Je kunt niet alles weten, als je het maar weet te vinden! Kwaliteit staat hierin voorop. Ik wil de krachten bundelen door samen te werken met ambitieuze vertalers, met liefde voor hun vak. Mensen die gedreven zijn, professioneel, ambitieus en servicegericht. Met dezelfde doelstelling: het leveren van maatwerk met een duidelijke kwaliteitsstempel! Dat is waar ik voor sta!

Kan ik iets voor uw teksten betekenen?

Recent Posts
Contact opnemen

Kan ik iets voor uw teksten betekenen? Neem direct contact op!

Klik hier als dit niet leesbaar is. captcha txt

Voer uw zoekopdracht en druk op Enter

EV-Werkwijze_Female_Student